Leer onze tappers kennen!

Extra info over het tappen

Tapperscollege
In Café de Aesculaaf staan ongeveer 30 studenten van de studie Geneeskunde of Biomedische Wetenschappen vrijwillig achter de bar. Het is een voorrecht om te mogen tappen in de Aesculaaf. Het is een gezellige groep, die samen veel activiteiten onderneemt.

Naborrel
Elke donderdagavond wordt er een naborrel gehouden voor alle mensen in het tapperscollege. Hier wordt samen gegeten en gedronken, waarna het feest wordt voortgezet in de stad.

Sollicitaties
Twee keer per jaar vinden er sollicitaties plaats om een plekje te bemachtigen binnen dit college. Mocht je geïnteresseerd zijn en lijkt het je leuk om deel uit te maken van het Aesculaaf tap-team? Wil je nieuwe mensen te leren kennen en heel veel lol beleven met studiegenoten? Houdt dan goed de posterborden en onze Facebook en Instagram in de gaten.

In Café de Aesculaaf is er een speciale ‘wall of fame’ voor de tappers gemaakt. Hier hangen alle foto’s van onze huidige tappers. Neem gerust een keer een kijkje! Aan de linkerzijde van bar hangt een bord met de namen van de twee tappers en het bestuurslid welk op die dag achter de bar staan. Wij zijn heel blij met onze tappers, want zonder tappers zou er geen Aesculaaf zijn!

Huidige tappers

Anna Lavalaye

Geneeskunde

Felix Dijkhuizen

Geneeskunde

Isabel Pluimers

Geneeskunde

Laura Piras

Biomedische Wetenschappen

Stein Nagel

Geneeskunde

Stijn Groeneveld

Geneeskunde

Bo de Jong

Geneeskunde

Isa Nabuurs

Geneeskunde

Noah Minnaard

Geneeskunde

Timo Galama

Geneeskunde