Tappers van de Aesculaaf


Tapperscollege
In Café de Aesculaaf staan ongeveer 30 studenten van de studie Geneeskunde of Biomedische Wetenschappen vrijwillig achter de bar. Het is een voorrecht om te mogen tappen in de Aesculaaf. Het is een gezellige groep, die samen veel activiteiten onderneemt.

Naborrel
Elke donderdagavond wordt er een naborrel gehouden voor alle mensen in het tapperscollege. Hier wordt samen gegeten en gedronken, waarna het feest wordt voortgezet in de stad.

Sollicitaties
Twee keer per jaar vinden er sollicitaties plaats om een plekje te bemachtigen binnen dit college. Mocht je geïnteresseerd zijn en lijkt het je leuk om deel uit te maken van het Aesculaaf tap-team? Wil je nieuwe mensen te leren kennen en heel veel lol beleven met studiegenoten? Houdt dan goed de posterborden en onze Facebook en Instagram in de gaten.

In Café de Aesculaaf is er een speciale ‘wall of fame’ voor de tappers gemaakt. Hier hangen alle foto’s van onze huidige tappers. Neem gerust een keer een kijkje! Aan de linkerzijde van bar hangt een bord met de namen van de twee tappers en het bestuurslid welk op die dag achter de bar staan. Wij zijn heel blij met onze tappers, want zonder tappers zou er geen Aesculaaf zijn!

Onze huidige tappers


Daniël Urlings

Iris Smetsers

Karlijne Houkes

Linske de Bruijn

Micha Meijer

Nina Nieuwememe

Sietse Kiewiet

Harriet Frielink

Jordy Bolks

Julia Verboeket

Luuk Verhoef

Nander van Zeijl

Nienke Eijgenraam

Susan Vogels

Beau Kregting

Damiano Piga

Jop Koopman

Lotte Ottens

Marlie Overbeek

Max van Straaten

Mees van den Nieuwenhof

Paula Vernooij

Rienk de Vries

Yara Valkenburg

Openingstijden


Maandag    16:00 - 18:30
Dinsdag    16:00 - 18:30
Woensdag    16:00 - 18:30
Donderdag    16:00 - 19:30
Vrijdag    16:00 - 19:30
Zaterdag    Gesloten
Zondag    Gesloten

Agenda


21 dec 13:00 - OP=OP