Openingstijden:

Maandag - Woensdag:
16:00 - 18:30

Donderdag - Vrijdag:
16:00 - 19:30

Borrels

Een open borrel:

Bij een open borrel blijft Café De Aesculaaf toegankelijk voor andere gasten, niet bij de borrel horend. Een open borrel is geschikt voor groepen van 25 tot 75 personen. Op aanvraag is het mogelijk om bij de borrel voor u een aantal tafels reserveren. De drankjes zullen achteraf worden gefactureerd en desgewenst kunnen er hapjes rondgebracht worden tijdens de borrel. Het is niet de bedoeling dat er eigen etenswaren worden meegebracht naar Café De Aesculaaf. Op vrijdagen zijn alleen open borrels mogelijk voor groepen van maximaal 25 personen.

Een besloten borrel:

Bij een besloten borrel zal Café De Aesculaaf alleen toegankelijk zijn voor personen behorende tot de borrel. De voorwaarde hiervoor is wel dat er minimaal 50 gasten uitgenodigd zijn. Ook moet een besloten borrel ruim van tevoren besproken worden, de reservering moet minimaal 4 weken van tevoren plaatsvinden. Tijdens de borrel zullen wij desgewenst hapjes rondbrengen en ook hier worden drankjes achteraf gefactureerd.

Voor beide soorten borrels geldt dat wanneer U hapjes bij de borrel geserveerd wilt krijgen, U deze zelf moet bestellen via de reserveringslijn van het UMC St Radboud. Het telefoonnummer is: (024 36)13530.

Voor elke borrel dient u minimaal 4 weken vantevoren een aanvraag te doen via onderstaand mailadres. Na de aanvraag te hebben gedaan krijgt u, indien uw gewenste borreldatum mogelijk is, een bevestiging van ons voor het houden van uw borrel. Deze bevestiging dient u uit te printen en mee te nemen naar de borrel.

Let erop dat een borrel pas vaststaat indien u een bevestigingsmail heeft ontvangen met het bevestigingsformulier voor uw borrel. Een aanvraag betekent niet direct een vaststaande afspraak! Daarnaast is het niet mogelijk om op donderdagen een borrel te houden.

 Voor meer informatie en reserveringen kunt U contact opnemen met:

Bart Sloot, Bestuurslid Extern
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-29358270
 
back to top

Biermenu

Tapper van de Maand

Linske de Bruijn

Tapper van de maand: mei   Naam: Linske de Bruijn   Leeftijd:20 jaar oud   Studiejaar: Tweedejaars BMW   Hoe lang ben je al tapper? Sinds vorig jaar mei, dus iets langer dan een jaar.   Ben je bezet? Spannend.. Nee helemaal niks

Lees meer

Snel contact

  Café de Aesculaaf


Geert Grooteplein noord 21
6525 EZ Nijmegen


De aesculaaf is te bereiken
via routenumer 76

Login or Register

LOG IN